“گرامی‌داشت از روز جهانی دانشجو در دانشگاه ابن‌سینا”

گرامی‌داشت از روز جهانی دانشجو و آیین قدر دانی از دانشجویان برتر مقطع لیسانس و ماستری دانشگاه ابن‌سینا، به ابتکار انجمن دانشجویی دانشگاه ابن سینا، دانشجویان دانشگاه کابل، پولی‌تخنیک و تعلیم و تربیه با حضور دکتر محمد یحیی وقار رئیس دانشگاه، دکتر محمد جواد حیدری معاون علمی و تدریسی، دکتر محمد ظاهر حلیمی معاون مالی و اداری، آقای اسدالله سعادتی، استاد محمد آصف حکمت، استادان، دانشجویان دانشگاه ابن سینا، دانشگاه پولی‌تخنیک، دانشگاه کابل، دانشگاه تعلیم و تربیه، اعضای انجمن دانشجویی دانشگاه ابن سینا، خانم فاطمه امیری و شماری از دانش‌آموزان مرکز آموزشی کاج  به روز پنجشنبه ۲۶ عقرب ۱۴۰۱ در تالار علامه محمد اسماعیل مبلغ برگزار گردید.

این برنامه با تلاوت آیاتی ازکلام الله مجیدآغازگردید.  در ادامه دکتر محمد جواد حیدری معاون علمی و تدریسی دانشگاه‌ابن سینا ضمن تبریک روز دانشجو، اظهار داشت که دانشجویان افغانی دارای دستاوردهای بسیار بزرگ در طول بیست سال اخیر بوده است. مهمترین دستاورد آنها در ۲۰ سال اخیر این است که در شرایط فقر اقتصادی، ناامنی، کمبود امکانات آموزشی، مشکل اشتغال و شایسته سالاری در کشور به تحصیلات خود درسخت ترین شرایط ادامه دادند. وی اظهار داشت که دانشجوی افغانی گرانبهاترین دارایی خود یعنی جان و وجود خود را در راه تحصیل نهاده است و سخت¬ترین مراحل را از دوره مکتب تا دانشگاه طی کرده است تا به تحصیلات خود ادامه دهد. دکتر حیدری ادامه داد که نظر به همین دستاوردهای و ایثارگری دانشجوی افغانی باید قدر خود را بداند و به رسالت خود در مقابل علم، وطنُ سرنوشت خودش و جامعه و اقشار ضعیف عمل کند.

متعاقباً استاد محمد آصف حکمت ضمن تبریک روز دانشجو در رابطه به دانش و ویژگی‌های یک دانشجوی موفق سخنرانی نموده و اظهار داشتند؛ با توجه به آیات و روایات انسان بینا با انسان کور و همچنین روشنی با تاریکی مساوی نیست؛ اسلام میزان منزلت ورفعت اجتماعی را دانایی دانسته است. وی دانش و دانشجویی  را مفید و موفق دانست که ارزش دانش را درک نموده و در جامعه تاثیر گذار باشد و این تاثیرگذاری با تحقیق و پژوهش بدست می‌آید، دانشجو و دانشگاهی موفق است که متناسب به تغییرات زمان حرکت نموده مولد و کار آفرین باشد.

در اخیر برنامه با دکلمه شعر و نمایش اختراع دستگاه‌ آتومات کنترول عددی کمپیوتری (CNC) محمد رضا کریمی و حنیف مقصودی دو تن از دانشجویان دانشگاه پولی‌تخنیک، اهدای لوح تقدیر، به دانشجویان  برتر مقطع لیسانس و ماستری دانشگاه ابن سینا و دانش آموزان مرکز آموزشی کاج خاتمه یافت.