برگزاری محفل خوش آمدگویی دانشجویان جدیدالشمول دانشگاه ابن سینا

محفل خوش آمدگویی از دانشجویان جدیدالشمول به روز دو شنبه ۲۱ سنبله ۱۴۰۱ با حضور دکتر محمد جواد حیدری معاون علمی و تدریسی، دکتر محمد ظاهر حلیمی معاون مالی و اداری، رؤسای دانشکده‌ها، استادان، اعضای انجمن دانشجویی و محصلان جدیدالشمول در تالار علامه محمد اسماعیل مبلغ دانشگاه ابن سینا برگزار گردید.

نخست، محفل با تلاوت آیات قرآن کریم آغاز گردیده و متعاقباً دکتر حلیمی ضمن قدردانی از اعضای انجمن دانشجویی جهت برگزاری محفل خوش آمد گویی بیان داشت: با توجه به آیه مبارکه قرآن«همانا خداوند حال قومی را تغییر نمی دهد تا آنکه آنان حال خود را تغییر دهند» همیشه تغییرات از خود ما است ما نباید منتظر تغییر سرنوشت از جانب دیگران باشیم و شما باید قاطعانه تصمیم بگیرید که در سطح جامعه و در سطح ملی فرد تاثرگذار باشید؛ وی زبان‌های خارجی و مهارت‌های کمپیوتری را یکی از نیازهای جامعه دانسته و دانشجویان جدیدالشمول را برای فراگیری آن تشویق نمود.

سپس دکتر محمد جواد حیدری معاون علمی و تدریسی ضمن خوش آمد گویی دانشجویان جدیدالشمول در زمینه مقررات آموزشی، برنامه‌های جانبی و امکانات علمی دانشگاه را مفصلاً توضیح داد و یادآورشد که در صورت بروز مشکل احتمالی برای حل آن از طریق مرجع مربوطه و یا مراجعه به مقامات دانشگاه پی‌گیری نمایند، همچنین رفتار و کردار خود را مطابق مقررات دانشگاه تنظیم نموده و کوشش نمایند در کنار برنامه‌های روزمره از برنامه‌های آموزشی و فرهنگی فوق برنامه دانشگاه نیز استفاده نمایند. استاد حیدری در پایان سخنانش به دانشجویان توصیه کرد که از وقت‌تان استفاده بهینه نموده، کوشش نمایند به عنوان یک محقق و پژوهشگر از دانشگاه فارغ شوند.

در ادامه برنامه عباس جویا، به نماینده‌گی از انجمن دانشجویی؛ امتیازات، تجهیزات و طرح ساختمان جدید دانشگاه ابن‌سینا را برای دانشجویان جدید الشمول تشریح نمود و همچنین علی حسین شجاعی به نمایندگی از دانشجویان جدید الشمول ضمن ابراز خرسندی از ایجاد فرصت‌ها و فراهم نمودن امکانات از دانشگاه ابن سینا قدردانی نموده و دانشجویان را به فراگیری و کسب علم و دانش تشویق کرد. این برنامه با دکلمه شعر و اجرای تیاتر پایان یافت.