گزارش افتتاحیه نمایشگاه بزرگ کتاب در دانشگاه ابن سینا

نمایشگاه بزرگ کتاب از سوی دانشگاه ابن سینا با همکاری ناشران داخلی برگزار گردید. این نمایشگاه در روز شنبه ۲۸ جوزای ۱۴۰۱ با حضور نماینده وزارت تحصیلات عالی، رئیس اتحادیه ناشران، اساتید دانشگاه ها، دانشجویان، ناشران کتاب و رسانه های داخلی و بین المللی افتتاح گردید. این برنامه با قرائت قرآن کریم آغاز شد، سپس آقای دکتر محمد ظاهر حلیمی معاون اداری و مالی دانشگاه ابن سینا با بیان اهمیت کتاب و کتاب خوانی در شکل گیری و پیشرفت تمدن های مختلف پرداخته و تمام پیشرفت جامعه بشری را نتیجه انس با کتاب و کتاب خوانی ذکر نمود. همچنین آقای دکتر حلیمی حمایت از فرهنگ کتاب خوانی و فراهم سازی فراگیری دانش برای عموم مردم را پیشنیاز پیشرفت های دیگر کشور دانسته و از مسئولین حکومتی خواست زمینه فراگیری علم و دانش را برای همه علاقمندان به ویژه دختران فراهم سازد.

در ادامه برنامه مولوی عابد آمر تقرر و ترفیعات وزارت تحصیلات عالی ضمن تقدیر از ابتکار دانشگاه ابن سینا در حمایت از ناشران داخلی و ترویج فرهنگ کتاب خوانی به اهمیت علم و علم آموزی در فرهنگ اسلامی پرداخته و وعده سپرد که برای حمایت از دانش و دانشگاه به ویژه دانشگاه های خصوصی تلاش خواهد نمود.

بعد از آن استاد احمد نوید افندی از اساتید دانشکده اقتصاد دانشگاه ابن سینا در مورد اهمیت این نمایشگاه و نقش آن در تشویق جوانان به مراجعه به کتاب و کتابخوانی پرداخت و ضرورت کارهای فرهنگی را در جامعه فعلی افغانستان بیان نمودند.

در پایان نمایشگاه کتاب با قطع نوار از سوی مهمانان برنامه افتتاح گردید.

این نمایشگاه تا تاریخ ۱/۴/۱۴۰۱ ادامه دارد و بازدید از ساعت ۸ الی ۱۲ قبل از ظهر  و ۱ الی ۶ بعد از ظهر برای عموم علاقمندان آزاد می باشد.