کابل، دانشگاه ابن سینا، روز پنجشنبه مورخ 02/ 09/ 1402 ساعت 2 بعد از ظهر، ورکشاپی آموزشی ـ پژوهشی بکارگیری نرم افزارهای تحقیقی (LISREL & SPSS) با حضو گسترده اساتید و دانشجویان با ابتکار معاونت تحقیقات علمی دانشگاه ابن سینا و موسسه تحصیلات عالی استقلال در تالار علامه محمد اسماعیل مبلغ برگزار گردید.
برنامه با مدیریت استاد احمدی، مدیریت منابع بشری دانشگاه ابن سینا، آغاز شده و تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط قاری فواد حسینی زینت بخش برنامه شد.
در ادامه جناب استاد نعمت الله یوسفی، آمر انکشاف مسلکی موسسه تحصلات عالی استقلال، برنامه‌های کاربردی« LISREL & SPSS» را معرفی نموده و به صورت گام به گام و عملی محورهای ذیل را مورد بررسی قرار دادند: «آشنای با نرم افزار lisrel و نحوه ایجاد lisrel project در محیط نرم افزار، بررسی پایایی و روایی پرسشنامه در محیط نرم افزار spss، اجراء و تحلیل مدل‌های ساختاری با متغیر‌های میانجی، آشنایی با مدلسازی معادلات ساختاری در محیط نرم افزار و تهیه گزارش نهایی و تفسیر نتایج برای پایان‌نامه و مقالات علمی-پژوهشی».
در اخیر دکتر محمدداود مدقق، معاونت تحقیقات علمی دانشگاه ابن‌سینا، از اشتراک کنندگان در برنامه که علیرغم روزهای پایانی سمستر و دغدغه های امتحان، با شور و اشتیاق فراوان در برنامه اشتراک نموده بودند، ابراز تشکر و قدردانی نموده و خاطر نشان نمودند که استقبال بی نظیر اساتید و دانشجویان، مسئولیت مسئولین دانشگاه را در قبال ارتقای ظرفیت آموزشی ـ پژوهشی اساتید و دانشجویان چند برابر می کند

پیوند کوتاه: