شنبه 7 میزان 1403 برابر با Friday, 27 September , 2024
دانشگاه ابن سینا
دوشنبه مورخ 29 عقرب 1402 جمع کثیری از دانشجویان با حضور داشت دکتر محمد جواد حیدری معاون علمی و تدریسی، استاد نادرعلی علیزاده معاون امور محصلان، دکتر علی یاور اکبری رئیس دانشکده علوم اجتماعی، دکتر هادی اکبری رئیس دانشکده اقتصاد، دکتر عید محمد محمدی رئیس دانشکده حقوق، دکتر صادق باقر آمر حقوق خصوصی دانشکده حقوق، انجنیر پناهی رئیس تضمین کیفیت و دیگر استادان و کارمندان دانشگاه ابن‌سینا از نمایشگاه ابتکارات و نو آوری‌های برتر افغانستان که در محوطه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شده، بازدید به عمل آمد.
در این نمایشگاه استادان و محصلان از دستاوردهای کشور در زمینه صنعت، کشاورزی، زراعت و همچنین اختراعات و ابتکارات محصلان بازدید به عمل آوردند و مسئولین غرفه ها توضیح تخنیکی و علمی ارائه نمودند. همچنین با بعضی از کارآفرینان و متخصصان تفاهم اولیه جهت همکاری‌های بعدی با دانشگاه ابن‌سینا به عمل آمد.

پیوند کوتاه: