محفل معرفی رئیس جدید انجمن دانشجویی دانشگاه ابن سینا

رئیس جدید انجمن دانشجویی دانشگاه ابن سینا معرفی شد.

در برنامه‌ای که پنج‌شنبه، ۶ سنبله ۱۳۹۹ با حضور دانشگاهیان و فعالان فرهنگی و اجتماعی در تالار علامه محمداسماعیل مبلغ دانشگاه ابن سینا برگزار گردید، علی‌رضا رحیمی به عنوان رئیس جدید انجمن دانشجویی معرفی شد.

استاد محمدامیر نوری، معاونت علمی – تدریسی دانشگاه ابن سینا اظهار داشت که جنبش‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها و مؤسسات تحصیلات عالی همیشه پر جنب و جوش بوده است. این جنبش‌ها باعث ایجاد انگیزه و شکل‌گیری ارتباطات می‌شوند. امید است که انجمن دانشجویی دانشگاه در این زمینه فعال بوده و سبب تحرک و فعالیت بیش‌تر در بین دانشجویان شود.

استاد محمدجواد سلطانی، معاونت تحقیقات علمی دانشگاه ابن سینا سخنران دیگر این محفل بود. او بیان داشت که جامعه‌ای که به تکنالوژی و دانش دسترسی دارد، خاک را کیمیا می‌کند. ما که قرن‌هاست به جهالت گرفتار هستیم، کیمیا را به خاک تبدیل می‌کنیم و خروجی آن فقط رنج است و درد. وی هم‌چنین اضافه کرد که اگر جامعه دانشجویی و نسل جوان ما نگاه خود را به آموختن و دانش علم جدید به عنوان یک عنصر فرهنگی بیگانه و متفاوت و به عبارت دقیق‌تر، علم اروپایی روشن و واضح نسازد، همان مسیری که ما و نسل‌های قبلی ما رفته، سرنوشت آن‌ها خواهد بود.

محمدرضا جعفری، رئیس کمیسیون انتخابات دانشجویی دانشگاه ابن سینا سخنران بعدی این مراسم بود. آقای جعفری گفت که کمیسیون انتخابات دانشجویی فعلی یک تفاوت عمده با کمیسیون‌های قبلی دارد. این کمیسیون نه تنها برگزارکننده انتخابات، که احیاگر مجدد انجمن دانشجویی نیز هست. محمدرضا جعفری در آخر صحبت‌هایش گزارشی کلی از روند برگزاری انتخابات انجمن دانشجویی ارائه کرد.

علی‌رضا رحیمی، رئیس جدید انجمن دانشجویی دانشگاه ابن سینا اظهار داشت که حس دانشجویی و حس ابن سینایی او سبب شد تا در فعالیت‌های دانشجویی در دانشگاه ابن سینا سهم فعال بگیرد و بتواند قبل از ریاست انجمن دانشجویی نیز دست‌آوردهای خوبی داشته باشد. رئیس انجمن دانشجویی در آخر صحبت‌هایش از ایجاد شورای دانشکده‌ها، حداقل رساندن مشکلات دانشجویی، ارتقاء ظرفیت دانشجویان و ایجاد رقابت سالم میان آن‌ها به عنوان اهداف کلی انجمن در آینده نام برد.