اطلاعیه پذیرفته شده گان کانکور عمومی بهاری مقطع لیسانس و ماستری نیم سال اول ۱۳۹۹

به اطلاع کلیه پذیرفته شده گان کانکور عمومی بهاری ۱۳۹۹ مقطع لیسانس و ماستری دانشگاه ابن سینا رسانیده می‌شود که اسامی آنان قبلا از طریق وب سایت این دانشگاه به نشر رسیده است. با توجه به وضعیت خاص قرنطین، پروسه ثبت نام (انتخاب واحد) به صورت آنلاین مطابق اطلاعیه رهنمود ثبت نام مقطع لیسانس و ماستری دانشگاه ابن سینا انجام می‌گیرد و درس های این سمستر به صورت آنلاین برگزار خواهد شد. بناء تقاضا می گردد که از روز سه شنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۲/۰۹ آغاز و الی روز پنج شنبه ۱۳۹۹/۰۲/۲۵ انتخاب واحد شان را تکمیل نموده تا شامل برنامه درسی گردد.
تذکر: انتخاب واحد باید براساس تقسیم اوقات که جدیداً در وب سایت دانشگاه ابن سینا گذاشته شده انجام شود.

برای دریافت فایل ها به لینک های ذیل مراجعه نمایید.

رهنمود انتخاب واحد

رهنمود پرداخت فیس