برگزاری مسابقه کتابخوانی توسط دیپارتمنت دروس عمومی دانشگاه ابن‌سینا

دیپارتمنت دروس عمومی دانشگاه ابن‌سینا در همکاری با مرکز رشد وکارآفرینی مسابقه کتابخوانی را میان دانشجویان دانشگاه ابن‌سینا به تاریخ ۳۰/۹/۱۳۹۸ در تالار علامه محمد اسماعیل مبلغ برگزار کردند. در این مسابقه شماری زیادی از دانشجویان اشتراک کرده‌بودند.

کتابی که دراین مسابقه برای دانشجویان معرفی شده بود «قلعه حیوانات» اثری جرج اورول بود که این رمان در طول جنگ جهانی دوم نوشته و در سال ۱۹۴۵ میلادی در انگلستان منتشر شد. مسابقه با استقبال گرم دانشجویان همراه بود وهدف از راه اندازی این مسابقه ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب در میان دانشجویان وجوانان عنوان شده بود.

برگزار کنندگان مسابقه برای اشتراک کنندگانی که مقام گرفتند جوایز نفیس کتاب و برای سایر اشتراک کنندگان تصدیق نامه در نظر گرفته اند. افرادی که در این مسابقه مقام گرفته اند قرار ذیل است:  برندگان رتبه اول شمس الله انوری، سید حسن اخلاقی، محمد نبی حسینی وبرنده رتبه دوم معراج الدین غفوری و برندگان مقام سوم سکینه علوی، شکیلا حیدری و عزیزا لله حسنی می‌باشند.