آمادگی دانشجویان دانشگاه ابن‌سینا برای مسابقه جهانی هلت پرایز

دانشجویان دانشگاه ابن‌‍سینا این روزها آمادگی شان را برای شرکت در مسابقه جهانی هلت پرایز می‌گیرند. این مسابقه قرار است که در سه مرحله برگزار شود. در گام نخست دانشجویان در سطح دانشگاه بین خود رقابت می‌کنند که تاکنون ۱۵ تیم تشکیل شده‌است. برنده این دور  برای رقابت به  سطح آُسیا معرفی می‌شودکه هرگاه توانستند آنجا مقام بگیرند به مرحله نهایی در سطح جهان به رقابت می‌پردازند.

هلت پرایز یک مسابقه جهانی است که  سالانه بیش از ۲۰۰۰ دانشگاه برای عضویت ورقابت دراین مسابقه سهم می‌گیرند. این مسابقه معمولا میان دانشجویان راه اندازی می‌شود. مسابقه متذکره به نام نوبل دانشجویان نیز معروف است که برای برنده آن مبلغ یک میلیون دالر آمریکایی از سوی سازمان هلت پرایز جایزه داده می‌شود.  این مسابقه جهانی سالانه ایده‌های دانشجویان را برای حل یک مساله اجتماعی مانند امنیت غذایی، دسترسی به آب صحی، انرژی، تحصیلات و … به چالش می‌کشد و  امسال به مساله تجارت پرداخته است.

علی رضا رحیمی دانشجوی دانشگاه ابن‌سینا برای اولین بار جواز این مسابقه را برای دانشجویان دانشگاه ابن‌سینا کسب کرده که قرار است مسابقه آن به تاریخ ۲۶ یا ۲۷ ماه دسامبر در دانشگاه ابن‌سینا شود.