مسابقات برنامه نویسی ICPC ASIA WEST 2019

در سومین دور از مسابقات برنامه نویسی “ICPC ASIA WEST 2019” در سطح منطقه ای غرب آسیا برای اولین بار تیم “MATRIX” از دانشگاه ابن سینا مقام اول را کسب کرد.

این دور از مسابقات به میزبانی دانشگاه کاتب به تاریخ ۸ قوس ۱۳۹۸ برگزار شد که ۴۹ تیم از دانشگاه های افغانستان ، ایران و هند ثبت نام کرده بودند و تیم ابن سینا با اقتدار مقام اول این دور از مسابقات را با مربیگری عبدالخالد محبی از آن خود کرد.

این تیم در سال ۲۰۲۰ به نمایندگی از افغانستان جهت شرکت در مسابقات جهانی برنامه نویسی راهی روسیه خواهند شد.

این موفقیت مرهون زحمات  دانشکده کامپیوتر ساینس و دانشجویان کوشای این دانشکده در دانشگاه ابن سینا است. جا دارد که ضمن تبریک به افتخارآفرینان گرامی، موفقیت این عزیزان را به هیئت رهبری دانشگاه، ریاست دانشگاه ، ریاست دانشکده ی کامپیوتر ساینس، کدر علمی کامپیوتر ساینس ، کدر علمی دانشگاه  و تمامی اساتید و دانشجویان تبریک عرض کنیم.

اسامی شرکت کنندگان در مسابقه:

روح الله نظری ، نعمت الله سعیدی ، عبدالحسین مظفری ، حسن احسانی، بسم الله شفیعی ، طاهر جعفری و محمد زمان حسنی.