ارائه بورس برای محصلان بی بضاعت توسط نهادها و افراد خیر در دانشگاه ابن سینا( Grant for student)

گزارش اول:

یکی از برنامه‌­های دانشگاه ابن سینا فراهم ساختن بورس تحصیلی برای طبقات کم درآمد جامعه است؛ از این طریق میتوانیم به تطبیق عدالت آموزشی کمک کنیم. یکی از منابع عمده این بورس­ها، نهادها و افراد خیر داخلی و بین المللی است که در چارچوب کمپین جهانی برای ابن سینا از سوی رهبری دانشگاه به اجرا گذاشته شده است؛ و تا کنون تعدادی از نهاد­ها و افراد خیر در این برنامه شرکت فرموده اند. در این گزارش که گزارش نخست از این سلسله گزارش­ها است فقط دو مورد آن را به پاس زحمات این خیرین گزارش می­‌کنیم. البته پیش از این در سال­های گذشته نیز نهادها و افراد خیر سهمی چشمگیر در اعطای بورس تحصیلی داشته اند. به صورت خلاصه در گزارش دیگر تحت عنوان کمک دانشگاه ابن سینا به دانشجویان کم بضاعت، توضیح داده شده است و فایل آن در همین بخش از وبسایت منتشر شده است:

روند نوین جاغوری

روند نوین جاغوری یک نهاد فرهنگی خیریه است که به همت حاجی پرورش از خیرین مقیم استرالیا در کابل تأسیس شده است؛ و تعدادی از فعالان اجتماعی در کابل این نهاد را مدیریت می­‌کنند. توسط این نهاد به تعداد هشت نفر دانشجو در نیمه دوم سال تحصیلی جاری در دانشگاه ابن سینا بورس گردیده است. بورس چهار نفر آن را حاجی نوروز از خیرین مقیم شهر میلبورن استرالیا، دو نفر دیگر را خود حاجی پرورش و سه نفر را روند نوین جاغوری از کمک­‌های مردمی در داخل تأمین می­کنند. مشخصات دانشجویان یاد شده بدون ذکر نام قرار ذیل است:

لیست دانشجویان بورس شده از طرف روند نوین جاغوری از نیم سال دوم سال تحصیلی ۱۳۹۸ تا نیم سال اول تحصیلی ۱۴۰۲؛

شماره نام دانشکده رشته تحصیلی سمستر ولایت جنسیت نوبت
۱ دانشجو حقوق حقوق جزا و علوم جنایی اول غزنی خانم روزانه
۲ دانشجو اقتصاد و مدیریت اقتصاد تجارتی اول غزنی آقا روزانه
۳ دانشجو اقتصاد و مدیریت مدیریت بانکی و امور مالی اول غزنی خانم روزانه
۴ دانشجو انجنیری انجنیری اول غزنی خانم روزانه
۵ دانشجو علوم سیاسی روابط بین الملل اول غزنی آقا روزانه
۶ دانشجو اقتصاد و مدیریت اقتصاد تجارتی اول غزنی آقا روزانه
۷ دانشجو علوم اجتماعی ژورنالیزم اول غزنی آقا روزانه
۸ دانشجو انجنیری انجنیری سیول اول غزنی خانم روزانه
۹ دانشجو اقتصاد تجارتی اول غزنی خانم روزانه

حسینعلی امینی حقوقدان مقیم میلبورن؛

آقای حسینعلی امینی  حقوقدان و استاد سابق دانشگاه هرات از موسسان و عضو انجمن فولاد است.انجمن فولاد یک انجمن اجتماعی است که در شهر میلبورن توسط تعدادی از هم وطنان تشکیل شده است.

آقای امینی برای سمستر خزانی سال ۱۳۹۸ به تعداد سه نفر دانشجو را بورس کرده است.

مشخصات دانشجویان یاد شده بدون ذکر نام عبارتند از:

شماره نام دانشکده رشته تحصیلی ولایت معدل جنسیت کمک هزینه پرداخت شده توسط بورس دهنده
۱ دانشجو انجنیری انجنیری دایکندی ۷۳% خانم ۱۹۲۶۴۰ افغانی
۲ دانشجو علوم اجتماعی ژورنالیزم میدان وردک ۸۲% خانم ۱۱۴۵۶۰ افغانی