برگزاری ششمین دور باشگاه مناظره دانشجویی دانشگاه ابن‌سینا

باشگاه مناظره دانشجویی دانشگاه ابن‌سینا روز پنجشنبه ۲ عقرب سال روان برنامه‌ی را تحت عنوان «حکومت موقت و برگزاری انتخابات شفاف« برای دانشجویان در ساختمان تحصیلات تکمیلی این دانشگاه  با حضور نماینده جوانان در سازمان ملل، خانم عایشه خرم و نماینده موسسه اندیشه‌وران برگزار کرد. برنامه با تلاوت آیات چند از کلام الله مجید آغاز و سپس گروه‌های مناظره کننده از سوی مسؤل باشگاه مناظره معرفی شد. در این مناظره دانشجویان به چهار گروه تقسیم شده بودند که خانم عایشه خرم، نماینده جوانان در سازمان ملل و آقای احمدضیاء مایار، نماینده مؤسسه اندیشه‌وران به عنوان داوران این مناظره انتخاب شده بودند. دانشجویان پس از مباحثه وگفتگوی یک ساعت نتیجه کارشان را به داوران سپردند که از میان آنها ذبیح الله روشن وموسوی توانستند مقام بگیرند.

عنوانی که از سوی مسؤل باشگاه مناظره، علی رحیمی برای گروه‌های مناظره کننده در نظر گرفته شده بود «حکومت موقت وبرگزاری انتخابات شفاف« بود. اقای رحیمی یادآور شد که این عنوان به دلیل داغ بودن بحث انتخابات در کشور  و همچنان بیشتر از اشتراک کنندگان در گروه از آگاهی شان از انتخابات نسبت به سایر موضوعات بیشتر بود. قابل یادآوری است که باشگاه مناظره دانشجویی دانشگاه ابن‌سینا در پی رشد جوانان در عرصه سخنوری، بالابردن قوه استدلال وتحمل پذیری دانشجویان و همچنان رسیدن به هدف وتوافق روی مسایل از طریق گفتگو وم باحثه می‌باشد. این برنامه از سوی مؤسسه اندیشه‌وران حمایت و راهنمایی می‌شود.