جشن شکوفایی دانش با حضور دانشجویان جدیدالورود دانشگاه ابن‌سینا

جشن شکوفایی دانش با حضور دانشجویان جدید برگزار شد معاونت علمی و تدریسی، معاونت تحقیقات علمی و باشگاه مناظره دانشگاه ابن سینا، “جشن شکوفایی دانش” را برای آغاز نیم‌سال تحصیلی دوم با حضور دانشجویان برگزار کردند. جشن شکوفایی دانش روز پنج‌شنبه ۱۷ میزان ۱۳۹۸ با حضور مسئولان، استادان و دانشجویان دانشگاه ابن سینا در تالار علامه محمداسماعیل مبلغ برگزار شد. یدالله سخنور و ناجیه عطایی، گردانندگان این برنامه بودند که با‌ خوانش قران کریم آغاز شد. سپس علی‌رضا رحیمی، رییس باشگاه مناظره با خوش‌آمد‌گویی به شرکت‌کنندگان در این جشن، درباره برگزاری “ شکوفایی دانش” توضیح داد. آن گاه عباس جویا به نمایندگی از دانشجویان جدید، نظرها و درخواست‌های آن‌ها را بیان کرد. در ادامه برنامه، استاد محمدامیر نوری، معاون علمی و تدریسی با یادآوری چشم‌انداز و ظرفیت دانشگاه وعده داد که ارگان‌های دانشگاه با تمام توان برای خدمات‌رسانی باکیفیت به دانشجویان می‌کوشند تا زمینه آموزش مناسب برای همه فراهم شود. شعرخوانی و اجرای نمایش و قدردانی از همکاران برنامه با اهدای لوح سپاس از دیگر بخش‌های جشن شکوفایی دانش بود.