مسابقات ملی برنامه‌نویسی ACM-ICPC کابل

دانشکده کامپیوتر ساینس دانشگاه ابن‌سینا مقام سوم را در مسابقات ملی برنامه‌نویسی ACM-ICPC کسب کرد. روابط عمومی: دانشجویان دانشکده کامپیوتر ساینس دانشگاه ابن سینا مقام سوم را در سومین مسابقات ملی برنامه‌نویسی ACM-ICPC به دست آوردند. مسابقات ملی برنامه‌نویسی ACM-ICPC در تاریخ ۲۹ سنبله ۱۳۹۸ به میزبانی دانشگاه پلی‌تخنیک کابل برگزار شد. دانشجویان دانشکده کامپیوتر ساینس دانشگاه ابن سینا نیز با راهنمایی و نظارت استاد جاوید حسین فضایلی، رییس دانشکده کامپیوتر ساینس در این دور از مسابقات شرکت کردند. روح‌الله نظری، مرینا وکیلی، نعمت‌الله عادل، زهره رضایی، عبدالحسین مظفری، ، جواد رضایی، میلاد احمدی و حسن احسانی اعضای تیم شرکت‌کننده از دانشگاه ابن سینا بودند که زیر نظر مربی خود، عبدالخالد محبی فعالیت می‌کردند.