دیدار رئیس دانشگاه ابن‌سینا از دانشگاه فلیندرز

یادداشت: متن خبری از دانشگاه فلیندرز است که ترجمه فارسی آن اینجا نشر می شود.

پروفیسور دکترمحمدامین احمدی رئیس دانشگاه ابن‌سینا در کابل-افغانستان وعضو پیشین«کمیسیون مستقل نظارت بر تطبیق قانون اساسی جمهوری اسلامی افغانستان»، (عالی‌ترین نهاد قانون اساسی افغانستان) به تاریخ۲۰ اگوست ۲۰۱۹ از دانشگاه فلیندرز دیدار کرد. پروفیسور تانیا لیمن، رئیس دانشکده حقوق این دانشگاه از دکتر محمد امین احمدی استقبال کرد. رئیس دانشگاه ابن‌سینا، پس از دیدار با یکی از تیم‌های پژوهشی دانشگاه که در حال انجام پروژه‌ای در باره قوانین خانواده وخشونت خانوادگی در جوامع ویژه مهاجران به خصوص مهاجران افغانستان در استرالیای جنوبی است، ملاقات کرد.

اعضای تیم پژوهشی عبارتند از  استاد حسین اسماعیلی، استاد مارینلا مارمو وجنی ریچاردز با دکتر احمدی دیدار کردند و در خصوص پروژه خویش برای دکتر احمدی و دوتن از رهبران جامعه افغان‌های مقیم استرالیای جنوبی که وی را همراهی می‌کردند به ارائه گزارش پرداختند. دکتر احمدی با ابراز علاقمندی به کار تیم پژوهشی، در خصوص انجام پروژه از آمادگی دانشگاه ابن‌‍سینا در آینده خبر داد.

حسین اسماعیلی، مارینا مارمو و جنی ریچاردز از CBGL و لانازا نتیو از دانشکده نرسینگ و علوم صحی، در دسامبر ۲۰۱۸ ، مبلغ ۲۵۰۰۰ دالر استرالیایی از«بنیاد حقوق استرالیای جنوبی» دریافت کردند تا در خصوص حقوق خانواده و خشونت خانوادگی میان مهاجران و پناه‌جویان در استرالیای جنوبی تحقیقی را برای بهبود وضعیت سیستم قضای-کیفری انجام دهند. هدف از این تحقیق، کاووش مفاهیم، ماهیت و میزان خشونت خانوادگی در برخی از جوامع مهاجر در استرالیا وفراهم آوردن اطلاعات برای تحقیقات حقوقی بعدی است تا در اصلاح قوانین در منطقه از آن استفاده شود.