تقدیر از دانشجویان برتر دانشگاه ابن‌سینا

دانشگاه ابن‌سینا از دانشجویان برتر خویش در مقطع ماستری و لیسانس تقدیر به عمل آورد. حضور دانشجویان، فرهنگیان و استادان در این برنامه که در تالار علامه محمد اسماعیل مبلغ برگزار شده بود پر رنگ بود. برنامه با تلاوت آیت الله مجیدی و گردانندگی محمد حسین جعفری، دانشجوی روابط بین‌الملل در مقطع ماستری آغاز یافت.

اولین سخنران برنامه، دکتر ذاکر حسین ارشد، رئیس هیئات مؤسسان دانشگاه ابن‌سینا بود.  او ضمن تبریکی به دانشجویان برتر در مقطع ماستری ولیسانس علاوه کرد که دانشجویان هرکدام شان مسؤلیت دارد تا برای بهبود وضعیت جامعه کار کنند وسهم فعالانه بگیرند. وی علاوه کرد که ابن‌سینا با تربیه و آموزش دانشجویان فعال که آنها درآینده تصمیم گیرندگان و مدیران همین جامعه هستند نقش فعال وتاثیرگزاری خودرا داشته باشد.

محمدامیر نوری، معاونت علمی-تدریسی دانشگاه ابن‌سینا در گام نخست پیروزی دانشجویان برتر را تبریک عرض نموده وافزود که دانشگاه ابن‌سینا با راه اندازی برنامه تقدیر از دانشجویان برتر در حقیقت در پی انگیزه دهی و ایجاد رقابت سالم میان دانشجویان است. وی افزود که ما تلاش می‌کنیم تا درسمسترهای بعد وسال‌های بعد برعلاوه دانشجویان برتر، برنامه تقدیر از اساتید برتر را نیز داشته باشیم.

معاونت علمی-تدریسی دانشگاه ابن‌سینا علاوه کرد که ممکن دانشجویان در دوران کانکور این فرصت و زمینه برایش‌ مساعد نبوده تا خودرا برساند، اما در جریان سمستر وفرصت‌های خوب دوران تحصیل به دانشجویان این امکان را می‌دهد تا استعداد وخلاقیت‌ خودرا به نمایش بگذارند. وی افزود که دانشگاه ابن‌سینا به ایندسته از دانشجویان افتخار کرده وتلاش می‌نماید تا زمینه‌های بیشتر وبهتری را فراهم سازد.

دکتر حسنی رئیس دانشکده انجنیری دانشگاه ابن‌سینا وجودی دانشگاه‌های خصوصی را یک فرصت وغنیمت بزرگ علمی شمرده وافزودکه متاسفانه در کشور سیاستی جریان دارد که تلاش می‌نماید تا با سهمیه بندی کانکور وعلم فرصت‌های آموزشی را از مشتاقان علم و معرفت بگیرند. به گفته دکتر حسنی، با بودن دانشگاه‌‍های خصوصی دیگر این سیاست گزاری پاسخگو نیست.

مرضیه فرهادی، دانشجوی دانشکده حقوق ویکی از دانشجویان برتر به نمایندگی از سایر دانشجویان ضمن تشکری از مسؤلان دانشگاه افزود که خوشحالم که دراین جایگاه قرار گرفته‌ام واز سایر دانشجویان نیز می‌خواهم تلاش نمایند تا در سمسترهای بعدی آنان را در این جایگاه ببینم. وی افزود که من برعلاوه درس در ابن‌سینا آموخته‌ام که چگونه به کرامت انسانی همدیگر احترام بگذاریم، در برابر تعصب، جهل وتبعیض مبارزه کنیم و رسالت داریم که نقش فعال وسازنده خودرا برای بهبود وتغییر در جامعه داشته باشیم.

سرور سروری، محمد سالاری، نعمت الله عادل دانشجویان برتر دانشکده کمپیوتر ساینس، مرضیه فرهادی، حامد عارض و محمد علی افتاده دانشجویان برتر دانشکده حقوق، عبدالعلی شفایی، سید محمدیزدانی ونازیه هاشمیار دانشجویان برتر دانشکده علوم اجتماعی، محمد هادی وکیلی، کبری یاسر، عوض علی محمدیار دانشجویان برتر دانشکده انجنیری، محمد جاوید توکلی، یاسر سهرابی،  و عبدالرحمن رحمانی دانشجویان برتر دانشکده علوم سیاسی و صنوبر، عباس علی زاده وطاهره انصاری به عنوان دانشجویان برتر دانشکده اقتصاد ومدیریت در مقطع لیسانس شناخته شده‌اند.

ظاهر علی‌زاده، عبدالله فائض، حسین جعفری و عبدالحمید محمودی به عنوان دانشجویان ترتر رشته روابط بین‌الملل، حیات الله شایگان، محمدرضا جمالی و رمضان علی جویا به عنوان دانشجویان برتر رشته حقوق جزا وجرم شناسی و غلام نبی حنفی، فرخنده نوایی و معراج الدین سراجی به عنوان دانشجویان برتر رشته حقوق خصوصی در مقطع ماستری شناخته شده‌اند. ختم برنامه همراه بود با اهدای لوح تقدیر از دانشجویان برتر