سیر علمی دانشجویان دانشکده اقتصاد ومدیریت دانشگاه ابن‌سینا

دانشجویان دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه ابن‌سینا روز چهارشنبه تاریخ ۲۶/۴/۱۳۹۸ خورشیدی جهت سیر علمی از فابریکه ذوب آهن «میهن استیل» دیدن کردند. این برنامه از سوی رئیس دانشکده اقتصاد ومدیریت دانشگاه ابن‌سینا راه اندازی شده بود که با استقبال گرم دانشجویان قرار گرفت.

دانشجویان در این برنامه سیر علمی مراحل مختلف کاری ذوب آهن در فابریکه میهن استیل( از پروسه ذوب آهن تا بخش‌های مدیریتی، بازاریابی و نوعیت سرمایه‌گذاری در فابریکه) را مورد بازدید و مطالعه قرار دادند. در این برنامه سیرعلمی دانشجویان سمسترهای سوم، چهارم، پنجم و هفتم دانشکده اقتصاد و مدیریت اشتراک کرده بودند. این برنامه با مدیریت دکتر محمد توکلی رییس دانشکده اقتصاد ومدیریت و همراهی دکتر سید غلام‌حیدر حسنی رئیس دانشکده انجنیری، محمدهادی وطنیار کارشناس دانشکده‌ها و آقای قاسم مسجدی (عکاس و ثبت کننده‌ی برنامه سیرعلمی) همراهی شدند.

دانشگاه ابن‌سینا همواره برای ارتقای ظرفیت علمی دانشجویان وهمچنان هماهنگی وآشنایی دانشجویان با کارهای علمی وارتباط دروس نظری در حوزه کار عملی برنامه‌های سیر علمی را برای دانشجویان رشته‌های مختلف راه اندازی می‌نماید.

قابل یادآوری است که فابریکه میهن استیل یکی از فابریکه های بزرگ ذوب آهن است که با سرمایه‌گذاری به ارزش پنجاه میلیون دالر آمریکایی کار و فعالیت می کند. این فابریکه در شهرک صنعتی کابل قرار دارد که با مدرن‌ترین وسایل وامکانات روز مجهز می‌باشد. این فابریکه در زمینه ذوب آهن و تولید سیخ‌ گول‌ فعالیت می ‌نماید.

دانشگاه ابن ‌سینا ضمن تشکر از همکاری مسؤلان فابریکه میهن استیل جناب امید فاضل، انجینر صاحب جواد حسنی و مدیر صاحب حیدر خان که زمینه را برای بازدید دانشجویان فراهم ساختند تلاش می‌نماید تا در هماهنگی با سایر فابریکه‌ها، نهادها وسازمان‌ها زمینه‌های سیر و بازدید را برای سیرعلمی سایر رشته‌ها نیز فراهم سازد.