بزرگداشت از روز جهانی آی سی تی برای بانوان در دانشگاه ابن‌سینا

دانشگاه ابن‌سینا از روز جهانی آی سی تی برای بانوان بزرگداشت به عمل آورد. این برنامه به روز دوشنبه تاریخ ۲ ثور ۱۳۹۸ در تالار علامه محمد اسماعیل مبلغ در دانشگاه ابن‌سینا برگزار گردید. در این برنامه هئات علمی و استادان دانشگاه‌ها ابن‌سینا، دانشجویان و فرهنگیان اشتراک ورزیده بودند.

سخنرانان این برنامه رئیس دانشکده کمپیوتر ساینس دانشگاه ابن‌سینا، رئیس دانشکده کمپیوتر ساینس دانشگاه کاتب و خانم مرسل حسنی بودند. برنامه با تلاوت آیات الله مجید توسط سید جاوید کاظمی آغاز و جاوید حسین فضایلی رئیس دانشکده کمپیوتر ساینس دانشگاه ابن‌سینا به ایراد سخن پرداخت.

رئیس دانشکده کمپیوتر ساینس دانشگاه ابن‌سینا افزود که اگر بانوان در عرصه‌ای آی سی تی حضور فعال داشته باشند می‌توانند که همانند مردان درعرصه تکنالوزی و فن آوری  پیشرفت نمایند و در اقتصاد خود وخانواده‌ها نیز موثر واقع شوند. به گفته استاد فضایلی، به هر میزان که بانوان در یک جامعه با سواد باشند به همان میزان تغییر و تحول در آن جامعه نیز بیشتر است. وی علاوه کرد که به همان میزان که بانوان در تربیت و پرورش فرزندان نسبت به سایر اعضای خانواده نقش بیشتر دارند به همان میزان به فراگیری علم وسواد فرزاندان در یک جامعه نیز تاثیر گزار است.

استاد جاوید حسین فضایلی همچنان یادآور شد که با در نظرداشت وضعیت اجتماعی که داریم ممکن بانوان نتواند کار دلخواه شان را بدست بیاورند و یا هم فضای حاکم برجامعه مانع باشد اما بانوان با فراگیری علوم وفن‌آوری می‌توانند که از هرگوشه وکناری که هستند کار کنند که نمونه آن را می توان از طراحی وب سایت، تولید اپلکیشن ها و نرم افزار یاد آور شد.

دکتر نیکزاد رئیس دانشکده کمپیوتر ساینس دانشگاه کاتب از دومین سخنرانان برنامه بود. او افزودکه ای سی تی یکی از صنعت‌های برتر در دنیای امروز است که از بعد اقتصادی ودرآمد‌زایی نیز در رده‌های اول قرار می‌گیرد. او علاوه کرد که از خوبی این صنعت در این است که سر سازگاری با هر گروه واقشار جامعه دارد و بانوان نیز می توانند با فراگیری این صنعت از هرلحاظ خودرا بالا بکشند و به رقابت بپردازند.

مرسل حسنی یکی ازدانشجویان دانشکده کمپیوتر ساینس دانشگاه ابن‌سینا که به تازکی توانسته است تصدیق نامه CCIE را برای اولین بار از آن خود کند از سخنرانان دیگر این برنامه بود. خانم حسنی گفت که هدف از برگزاری این برنامه تشویق بانوان به صنعت آی سی تی و همچنان تقدیر از بانوان که دراین عرصه گام نهاده اند می‌باشد. وی از داشگاه ابن سینا سپاسگزاری کرده وافزود که ابن‌سینا اولین دانشگاه است که از این روز در سطح دانشگاه ها در کشور بزرگداشت به عمل می آورد.

قابل یادآوری است که مرسل حسنی اولین دانشجوی است که توانسته است سرتفیکت CCIE را از نهاد آموزشی بین‌المللی سیسکو از آن خود کند.