تعیین استاد علی‌رضا ابراهیمی به عنوان داور بین‌المللی کنفرانس «میراث فرهنگی و تکنولوژی‌های جدید»

روابط عمومی ابن سینا: کنفرانس بین‌المللی «میراث فرهنگی و تکنولوژی‌های جدید» در اتریش، یکی از استادان دانشگاه ابن سینا را به عنوان داوران خود برگزید.

کنفرانس بین‌المللی «میراث فرهنگی و تکنولوژی‌های جدید»، یکی از معتبرترین کنفرانس‌های جهانی در زمینه فن‌آوری‌های جدید برای مدیریت، برنامه‌ریزی و حفاظت از میراث فرهنگی کشورهای دنیاست. استاد علی‌رضا ابراهیمی، آمر دیپارتمنت GIS در دانشکده انجینیری (مهندسی) دانشگاه ابن سینا به عنوان داور مقالات در بخش «کاربرد GIS و RS در حفاظت از میراث فرهنگی» برگزیده شده است.

این کنفرانس بین‌المللی سالانه در روزهای چهارم تا ششم نوامبر ۲۰۱۹ در شهر وین در کشور اتریش برگزار می‌شود. موضوع‌هایی که در این کنفرانس بررسی می‌شوند، عبارتند از: فن‌آوری‌های مدرن مثل GIS، عکس‌های سه‌بعدی و ماهواره‌ای، دیجیتال‌سازی آثار و بصری‌سازی آثار فرهنگی. استادان دانشگاه و صاحبان صنعت‌های گوناگون از سراسر جهان برای حضور در این کنفرانس گرد هم می‌آیند.

در سال گذشته نیز  استاد علی‌رضا ابراهیمی با حمایت مالی دانشگاه ابن سینا با عرضه مقاله «پیاده‌سازی زیرساخت دیتای مکانی برای محافظت از میراث فرهنگی هرات» در همین کنفرانس شرکت کرده بود.

در پایان یادآوری می‌شود علاقه‌مندان و کارشناسان می‌توانند مقاله‌های خود را برای عرضه در این کنفرانس جهانی تا تاریخ ۳۰ جون ۲۰۱۹ به این لینک بفرستند:  http://www.chnt.at.