دیدار وزیر تحصیلات عالی از جریان کار ساختمان جدید دانشگاه ابن‌سینا

محترم دکتر نجیب الله خواجه عمری وزیر تحصیلات عالی دولت جمهوری اسلامی افغانستان روز شنبه مورخ ۱۰/ ۱/ ۱۳۹۸همراه با چند تن از مسئولین عالی رتبه این وزارت از جریان کار ساختمان جدید دانشگاه‌ ابن‌سینا که در شهرک امید سبز در غرب شهر کابل در حال اعمار است، دیدار کرد. دراین دیدار پوهندوی محمد امیر کامه وال رییس پوهنتون ها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی، محمد ضیا ساحل رییس اطلاعات، نشرات و روابط عامه وزارت تحصیلات عالی و دکتور جاوید احمد بکتاش مشاور تخنیکی وزارت ایشان را همراهی می‌کردند.

دکتر نجیب الله خواجه عمری وزیر تحصیلات عالی در جریان دیدار از جریان کار ساختمان جدید دانشگاه ابن‌سینا یادآور شد که یکی از شاخص‌های عمده نهادهای تحصیلات عالی خصوی داشتن جای دایمی با استندردهای آموزشی است که خوشبختانه دانشگاه ابن‌سینا در این زمینه پیشگام شده‌است. وی علاوه کرد که ساختمان‌های که برای آموزش طراحی ودیزاین می‌شود دارای استندردهای مشخص خویش می‌باشد و یک تعمیر رهایشی به هیچ وجه پاسخگوی نیازمندی‌های تدریسی شده نمی‌تواند.

وزیر تحصیلات عالی ضمن تشکری از سرمایه گذاری دانشگاه ابن‌سینا در بخش ایجاد ساختمان دایمی ومعیاری آموزشی علاوه کرد که وزارت تحصیلات عالی نهادهای تحصیلات عالی خصوصی را تشویق به ساخت ساختمان‌های معیاری ودایمی به صورت مستقل و یا با همکاری دولت می‌نماید. وی افزود که سرمایه گذاری در نهادهای تحصیلات عالی خصوصی یک امر مهم بوده و وزارت تحصیلات عالی تلاش می‌نماید تا حد توان و امکانات دست داشته خویش از نهادهای تحصیلات عالی خصوصی در زمینه حمایت کند.

ساختمان جدید دانشگاه ابن‌سینا در هفت طبقه به مساحت ۲۷ هزار مترمربع در شهرک امید سبز واقع ناحیه ششم شهر کابل اعمار می‌شود. این ساختمان در یک وقت درسی گنجایش بیش از دوهزار دانشجو را دارا می‌باشد و در کل با ظرفیت پاسخگویی به ده هزار محصل در مقاطع تحصیلی لیسانس، ماستری و دکتری طراحی شده است. در طراحی این مجمتع تمامی نیازمندی‌های آموزشی مطابق با استانداردهای جدید خدمات دانشگاهی در نظر گرفته شده است.