کانکور بهاری ۱۳۹۸ دانشگاه ابن سینا برگزار شد!

دیروز جمعه ۲۴ حوت ۱۳۹۷ کانکور بهاری سال ۱۳۹۸ دانشگاه ابن سینا با حضور هیئت وزارت تحصیلات عالی، استادان، کدر علمی و اداری دانشگاه ابن سینا و شرکت بیش از هشتصد داوطلب در دو مقطع لیسانس و ماستری برگزار شد. هیئت وزارت را آقای محمد امیر کاموال( رئیس دانشگاه ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی وزارت)، آقای ساحل( رئیس نشرات وزارت تحصیلات عالی) و جناب آقای وهاج صاحب ( نماینده ویژه ریاست دانشگاه‌ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی وزارت تحصیلات عالی)، در امر نظارت کانکور ۹۸ دانشگاه ابن سینا رهبری می‌کرد. در شروع  آزمون استاد امیری، از استادان دانشگاه و جناب وهاج نماینده ویژه وزارت سخن گفتند و سپس سوالات کانکور با حضور جناب آقای وهاج( نماینده ویژه وزارت) و دو نفر دانشجو از بخش ذکور و اناث، از محل  قرنطین توسط اعضای کمیته کانکور دانشگاه خارج و بین داوطلبین توزیع شد.  نتایج مرحله اول ( کتبی ) این آزمون ( هردو مقطع)، روز دوشنبه ۲۷ حوت ۱۳۹۷ اعلان می‌شود. داوطلبین محترم برای گرفتن نتایج، جدول زمان و مکان مصاحبه( پذیرفته شدگان مرحله اول)، لطفا به بورد اعلانات دانشگاه مراجعه و مطابق جدول، حضور شان را تنظیم کنند.

و من الله التوفیق

ریاست کمیته کانکور دانشگاه ابن سینا