هرآینه ما از سوی خدای آمده ایم و پس به سوی او می رویم

خبر درگذشت استاد دکتر شریف فایز وزیر سابق تحصیلات عالی کشور موجب اندوه و تأسف جامعه علمی و آکادمیک افغانستان، اخصا خانوادۀ تحصیلات عالی و دانشگاهی است. دکتر انسان نیک، دانشمند و بلند نظر بود. خدمات خوب در عرصۀ تحصیلات کرد. نگاه باز وگشاده به این حوزه داشت و شخصیتش از تعصب و تنگ نظری آکادمیک به دور بود. توسعه تحصیلات عالی خصوی را یگانه راه توسعه تحصیلات عالی در کشور می دانست و در این راه در حد امکان تلاش صادقانه کرد و از مانع تراشی های بی مورد پرهیز نمود. او از بنیانگذاران دانشگاه امریکایی افغانستان بود وبه تبادل تجارب علمی در امر توسعه کشور باور راسخ داشت.

فقدان او در شرایطی که تحصیلات عالی خصوصی نیازمند حمایت جدی است یک ضایعه جبران ناپذیر به شمار می‌آید. هیئت رهبری دانشگاه ابن سینا، درگذشت این استاد و مدیر لایق را به جامعه علمی کشور، خانواده و بستگان آن مرحوم و اقشار دانشگاهی تسلیت می گوید و برای متوفی رحمت و غفران الهی را از حضرت حق مسئلت دارد.

هیئت رهبری دانشگاه ابن سینا

sharif fayez - شریف فایز