نخستین دور فراغت دانشجویان مرکز مشاورۀ شغلی دانشگاه ابن‌سینا

مرکز مشاوره شغلی دانشگاه ابن‌سینا به همکاری برنامۀ توسعۀ نیروی کاری افغانستان (AWDP) و حمایت USAID در اولین دور آموزشی خود به تعداد ۴۰۰ تن از داوطلبان را و طی محفلی فراغت آنان را جشن گرفته و به فارغان گواهی‌نامه کارآموزی(سرتیفیکت) توزیع کرد. این برنامه با مدیریت دکتر یحیی وقار، و همکاری استادانی چون احمدضیا بهرامی، رئیس سابق فاکولته کامپیوتر ساینس، دکتر محمدجواد حیدری، نورمحمد عطاپور، خانم سیماگل جمالی و جاویدحسین فضایلی در دانشگاه ابن‌سینا طراحی و اجرا شده است.

عبدالناصر فولاد، مسئول بخش نظارت و ارزیابی (M & E Officer) مرکز مشاورۀ شغلی به روز شنبه ۳۰ سرطان ۱۳۹۷ سرتیفیکت‌های دانشجویان را توزیع کرده و در مورد این برنامه گفت: «بدون شک این برنامه می‌تواند راه حل درستی برای پیدا کردن کار باشد. یکی از دلایل بیکاری جوانان این است که آنها مهارت‌های لازم را در بخش‌های اداری ندارند و نمی‌توانند برای خود وظیفه پیدا کنند. این پروژه می‌تواند جوانان را از طریق آموزش حرفه‌ای برنامه‌های کاربردی به خواسته‌های‌شان برساند».

این مرکز در دور اول برنامه‌های خود، بخش‌های ذیل را به صورت فنی و حرفه‌ای آموزش داده است:

• (Networking (routing and switching
  • Accounting Using Excel and Quick books
  • Software Application Development using java
  • ETABS and SAFE
  • Project planning and risk management
  • Practical GIS
  • Research and teaching methodology
  • HR management

در اولین دورۀ آموزشی مرکز مشاورۀ شغلی دانشگاه ابن‌سینا حدود ۴۰۰ تن شرکت داشتند که در ۱۲ کلاس جداگانه به مدت شش ماه آموزش دیدند.

قرار است این برنامه به صورت دایمی در دانشگاه ابن‌سینا تطبیق شود و دانشجویان بیشتری از این برنامه استفاده کنند.