کتاب «اسلام» به چاپ دوم رسید

کتاب «اسلام» نوشتۀ علی امیری، استاد فلسفه و مطالعات اسلامی دانشگاه ابن‌سینا به چاپ دوم رسید. این کتاب همزمان هم گزارشی در بارۀ اسلام و هم قرائتی از اسلام است. علی امیری در این کتاب کوشیده است که روایتی از فراز و فرود تاریخی دین اسلام بشمول فرهنگ، معارف، علوم و مکاتب فقهی، کلامی و فلسفی و چالش ها و دشواری‌های کنونی و بحران و انحطاط آن به خواننده امروزی اریه کند. «اسلام» در دانشگاه ابن‌سینا در مضمون «مطالعات اسلامی» متن رسمی درسی به ارزش چهار واحد(کریدیت) است و جز این در برخی از دیگر دانشگاه های پایتخت اعم از خصوصی و دولتی نیز به عنوان کتاب درسی مورد استفاده قرار دارد.

چاپ اول این کتاب نایاب شده بود. جای خوشی است که انتشارت دانشگاه ابن‌سینا اکنون طبع دوم این اثر را به بازار نشر عرضه کرده است. به اطلاع آن دسته که به کتاب مذکور نیاز داشته باشند، رسانده می شود که جهت تهیه کتاب به کتابخانه دانشگاه مراجعه نمایند.