دانشگاه ابن‌سینا اوراق دیپلوم را از وزارت تحصیلات عالی دریافت کرد

مسئولین دانشگاه ابن‌سینا امروز ۲۶ سرطان ۱۳۹۷ اوراق دیپلوم دولتی برای فارغ‌التحصیلان را رسماً از وزارت تحصیلات عالی دریافت کردند.

دکتر ذاکرحسین ارشاد، معاون علمی- تدریسی دانشگاه ابن‌سینا که در روند تحویل‌گیری این اوراق حضور داشت، ضمن قدردانی از وزارت تحصیلات عالی برای توزیع این اوراق، اسناد لازمه را امضا کرده و دیپلوم‌ها را دریافت کردند.

دانشگاه ابن‌سینا یک نهاد تحصیلی غیرانتفاعی بوده که فعالیت‌های خود را از سال ۱۳۸۹ در کابل و مزارشریف آغاز کرده است. پوهنتون ابن‌سینا در دو مقطع لیسانس و ماستری دانشجو دارد و تاکنون شش دورۀ فراغت را در بخش لیسانس و دو دورۀ فراغت را در بخش ماستری پشت سر گذاشته است.

این دانشگاه با داشتن کدر علمی مجرب توانسته است که یکی از دانشگاه‌های مطرح در افغانستان باشد.

لازم به یادآوری است که روند توزیع دیپلوم‌ها به فارغ‌التحصیلان تا هنوز آغاز نشده و قرار است به زودی این روند آغاز شود.

(روابط عمومی دانشگاه ابن‌سینا)