دومین نمایشگاه کتاب دانشجو امروز در دانشگاه ابن‌سینا افتتاح شد

دومین نمایشگاه کتاب دانشجو از سوی انجمن دانشجویی دانشگاه ابن‌سینا به همکاری ناشران کتاب در شهر کابل امروز ۱۶/۴/۱۳۹۷ در تالار علامه محمداسماعیل مبلغ افتتاح شد.

در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، دکتر محمدصادق دهقان رئیس  پژوهشگاه دانشگاه ابن‌سینا به ایراد سخن پرداخت. دکتر دهقان ضمن عرض خیرمقدم خدمت دانشجویان و ناشران از اوضاع بد کتابخوانی در کشور یاد کرده و گفت که در حال حاضر وضعیت کتابخوانی آنقدر خراب شده است که نه تنها دانشجویان، بلکه استادان نیز از خواندن کتاب غافل‌اند. از دید رئیس پژوهشگاه دانشگاه ابن‌سینا فرهنگ سنتی غالب بر دانشگاه‌ها که دانشجویان را ملزم به خواندن جزوه و کتاب‌های درسی خاصی می‌کند، سبب می‌شود تا دانشجویان به کتاب‌های دیگر مراجعه نکنند.

این نمایشگاه با حضور استاد علی امیری، استاد دانشگاه ابن‌سینا، دکتر محمدصادق دهقان، رئیس پژوهشگاه ابن سینا و فاطمه مددی، رئیس انجمن دانشجویی افتتاح شد.

در این نمایشگاه که تا روز سه‌شنبه ۱۹ سرطان سال روان به روی علاقه‌مندان باز است، انتشارات دانشگاه، امیری، نسل نو، بنیاد اندیشه، شهر کتاب، واژه و فرهنگ شرکت دارند.

انجمن دانشجویی دانشگاه ابن‌سینا سال گذشته نیز نمایشگاه کتاب دانشجو را برگزار کرد که استقبال زیادی از آن شد.

قابل یادآوری است که کتاب‌های این نمایشگاه با تخفیف قابل ملاحظه‌ای به فروش می‌رسد.

(روابط عمومی دانشگاه ابن‌سینا)