اطلاعیه مهم برای دانشجویان ماستری

به نام حق

به اطلاع تمامی محصلان محترم مقطع ماستری رسانیده می شود که  بر اساس مصوبه و دستور مورخه ۲۱/۳/۱۳۹۷ ریاست عمومی انسجام امور آکادمیک وزارت محترم تحصیلات عالی، حداکثر زمان تحریر و دفاع از تیزس و پایان نامه ماستری شش ماه بعد از اتمام درس‌ها می باشد. در صورتی که محصلی نتواند در مدت شش ماه پایان نامه خود را دفاع کند و به تشخیص استاد راهنما، نیازمند وقت بیشتر باشد، پس از تحویل درخواست کتبی به استاد راهنما و موافقت استاد راهنما برای تمدید مهلت دفاع، حداکثر سه ماه دیگر مهلت دفاع (همراه با پرداخت فیس سه ماه تأخیر) قابل تمدید است.

اگر محصلی در مدت این سه ماه نیز نتواند از تیزس خود دفاع کند، مکلف است که برای آخرین بار، درخواست مکتوب عنوانی بورد ماستری بنویسد و دلایل تأخیر دفاع از تیزس را بیان نماید. در صورتی که بورد ماستری تأخیر دفاع را موجه تشخیص دهد، تنها و برای آخرین بار، سه ماه دیگر تاریخ دفاع قابل تمدید است و از بابت تأخیر این سه ماه نیز فیس جداگانه دریافت خواهد شد. در صورتی که دانشجو  پس از این تمدید مهلت از سوی بورد ماستری نیز نتواند از پایان نامه خویش دفاع کند، امکان دفاع از تیزس سلب شده و فرآیند فارغ التحصیلی محصل با ناکامی مواجه خواهد شد.

امیدواریم دانشجویان محترم زمان و مهلت دفاع از تیزس را جدی بگیرند و عواقب سهل‌انگاری در این زمینه به عهده خود دانشجویان متخلف خواهد بود و دانشگاه در این زمینه نمی‌تواند قواعد وضع شده از سوی وزارت محترم تحصیلات عالی را نادیده بگیرد.

با آرزوی توفیق تمامی دانشجویان محترم

ریاست تحصیلات تکمیلی دانشگاه ابن‌سینا