مراسم نقد و رونمایی کتاب فصل آخر در دانشگاه ابن‌سینا برگزار شد

دانشگاه ابن‌سینا و انتشارات امیری با همکاری انجمن دانشجویی مراسم نقد و رونمایی کتاب فصل آخر نوشتۀ مرحوم محمداسماعیل اکبر را به تاریخ ۹ عقرب سال روان در تالار علامه محمداسماعیل مبلغ دانشگاه ابن‌سینا برگزار کردند.
در این برنامه علی امیری، استاد دانشگاه ابن‌سینا، جمعه احمدی، فعال اجتماعی و مجیب مهرداد نویسنده و سخنگوی وزارت معارف به سخنرانی پرداختند و از زوایای مختلف کتاب فصل آخر (مروری شتاب‌آلود بر حوادث بعد از یازده سپتامبر در افغانستان) را به بررسی گرفتند.
کتاب فصل آخر برای اولین بار در سال ۱۳۸۲ در پشاور پاکستان چاپ شد و به دلیل ربط آن به دو جلد کتاب قبلی آقای اکبر با عنوان «سرگذشت و چشم‌دیدها» این بار در کابل به چاپ رسیده است تا مکمل رویدادهای قبلی باشد.
در آخر این برنامه شهرزاد اکبر، فرزند اسماعیل اکبر از تمامی حضار تشکری کرد و از کسانی که برای چاپ این اثر با او همکاری کرده‌اند نیز سپاس‌گزاری کرد.
کتاب فصل آخر در قطع رقعی حدود ۲۰۰ صفحه دارد و توسط انتشارات امیری به چاپ رسیده است.

(روابط عمومی دانشگاه ابن‌سینا)
عکس‌ها از فاطمه جعفری، دانشجوی دانشگاه ابن‌سینا