مرکز امتحانات بین‌المللی تکنالوژی معلوماتی

دانشگاه ابن‌سینا مجری برگزاری امتحانات بین‌المللی تکنالوژی معلوماتی در افغانستان!
دانشگاه ابن‌سینا با عضویت در آکادمی سیسکو و برگزاری امتحانات بین‌المللی تکنالوژی معلوماتی، اینک جواز رسمی برگزاری امتحانات بین‌المللی را تحت نمایندگی شرکت Pearson VUE کسب نموده است. نمایندگی Pearson VUE Authorized Test Center در دانشگاه ابن‌سینا جواز رسمی برگزاری امتحانات مهم بین‌المللی از جمله امتحانات سیسکو، مایکروسافت، اوراکل، کامپتیا، لینوکس و… را دارد. دانشکده کمپیوتر ساینس با گرفتن این امتحانات و توزیع گواهینامه بین‌المللی برای متقاضیان، زمینۀ رقابت پویا را برای دانشجویان و متخصصان تکنالوژی معلوماتی در داخل کشور به‌وجود آورده است.
VUE گرفته شده از کلمه Virtual University Enterprise است که در سال ۱۹۹۴ آقای Clarke Porte, Steve Nordber وKirk Lundeen این شرکت را تحت نام Pearson VUE ایجاد نموده و هدف‌شان فراهم آوردن خدمات آموزشی برابر با بالاترین معیارهای جهانی، اخذ و اعتباردهی امتحانات آنلاین در عرصه تکنالوژی معلوماتی بوده است. این شرکت با سرعت بالایی اعتبار خوب جهانی را کسب نموده و امروزه اکثر آکادمی‌های آموزشی جهانی با همکاری این شرکت امتحانات خویش را به‌صورت آنلاین برگزار می‌نمایند.